Groepen

Bij ons is het goed toeven voor kleine groepen met een maximum van 20 personen. Van een familie of vrienden weekend tot teambuildings, educatie en heidagen. De natuurlijke omgeving nodigt uit om geijkte kaders los te laten en open te stellen voor het nieuwe. U slaapt in de hotel of in de zomermaanden in tenten op het terrein en gebruikt de Mongoolse Yurt als gemeenschapsruimte. Organisatie van themaweekend op maat is mogelijk.

Yurt

De royale yurt is heel geschikt als bijzondere groepsruimte. Door de ronde vorm en de houten opbouw, de grote houtkachel in het midden, hangt er een fijne sfeer Het Buitengoed heeft een ruime heemtuin, alwaar het met mooi weer echt genieten is.

Omgeving

Rondom ons is bos en polder, met prachtige uitgezette wandelingen, recreatieplas op loopafstand, uniek zo midden in de randstad en het historische centrum van Delft met al zijn bezienswaardigheden is op 2 km afstand. Kortom een unieke lokatie midden in de natuur waar alles voor handen is om een onvergetelijk weekend te beleven

Catering

Wat de catering betreft is alles mogelijk, wij leveren maatwerk, en werken samen met 2 goede koks die u van alles kunnen voorzien. Er is een mooie keuken, waar u gebruik van kunt maken waardoor u zowel geheel zelfvoorzienend als geheel verzorgd bij ons kunt doorbrengen. Op ons voorterrein bevindt zich Cafe du Midi, een bijzondere uitspanning waar u heel goed kunt eten en gezellig borrelen. Voor het diner is reserveren gewenst via: dumididelfgauw.nl

Prijzen

De prijs voor een weekendarrangement van vrijdag 15.00 uur t/m zondag 17.00 uur inclusief overnachting in ons hotel, is vanaf € 1750. Afhankelijk van het seizoen en wat u door ons laat verzorgen. Voor informatie en offertes kunt u contact met ons opnemen via herberg@uylenburg.nl.