Natuurlijk vergaderen

Van vergaderlunch tot meerdaagse heisessie - Buitengoed de Uylenburg leent zich op unieke wijze voor allerlei bijeenkomsten.

Landelijk vergaderen in het kader van educatie, workshops of teambuilding. De natuurlijke omgeving nodigt uit om geijkte kaders los te laten en je open te stellen voor het nieuwe. In de ruimte is er een beamer, projectiescherm, flip-over en draadloos internet tot beschikking. 

Het Praathuis

Het praathuis is een lichte en sfeervolle ruimte, geschikt voor 16 personen. Vergaderd wordt er in een open kring, zonder tafel met comfortabele fauteuils. Wel zijn er lap-tafels aanwezig voor het nodige schrijfwerk. Natuurlijk zijn flipover, beamer en draadloos internet voorhanden. Koffie, thee en koekjes staan onbeperkt tot uw beschikking. De koelkast is gevuld met diverse frisdranken, bier en wijn. Deze wordt op nacalcullatie afgerekend. Eventuele borrelhapjes, snacks, etc kunnen wij voor u verzorgen. Het Praathuis wordt gestookt met een houtkachel.

Check de beschikbaarheid en reserveer

Dit kan per email of telefonisch op 015 2143732.

Het Atelier

Het Atelier is een lichte sfeervolle ruimte, geschikt voor 16 personen.U vergadert aan een tafel in een ruimte waar flipover, beamer en draadloos internet voorhanden zijn. Koffie, thee en koekjes staan onbeperkt tot uw beschikking. De koelkast is gevuld met diverse frisdranken, bier en wijn. Deze wordt op nacalculatie afgerekend. Eventuele borrelhapjes, snacks, etc kunnen wij voor u verzorgen. Het Atelier wordt gestookt met een houtkachel die ook de vloer en muurverwarming van warmte voorziet.

Check de beschikbaarheid en reserveer

Dit kan per email of telefonisch op 015 2143732.

Het Rondhuis

Ons Rondhuis is een unieke vergaderlokatie. De ruimte biedt vele mogelijkheden voor verschillende opstellingen en is geschikt tot 25 personen. Er kan zowel aan tafels gewerkt worden dan wel in theater/carre/u-vorm. Flipover, beamer en draadloos internet zijn voorhanden. Koffie, thee en koekjes staan onbeperkt tot uw beschikking. De koelkast is gevuld met diverse frisdranken, bier en wijn. Deze wordt op nacalculatie afgerekend. Eventuele borrelhapjes, snacks, etc kunnen wij voor u verzorgen. De Yurt wordt gestookt met een grote houtkachel, maakt gebruik van zonne-energie en heeft vloerverwarming, dus ook in de wintermaanden is het goed toeven.

Check de beschikbaarheid en reserveer

Dit kan per email of telefonisch op 015 2143732.

Prijzen

Vergaderruimte per dag € 350,-
Vergaderruimte per dagdeel (4 uur) € 250,-
Gebruik 2e zaal € 250,-
Bourgondische Lunch p.p. € 16,50
Appel/notentaart € 2,75
Muffin/Brownies € 2,25
Cake € 1,00
Borrelganituur € 2,50

Prijs is exclusief btw, inclusief: Onbeperkt koffie, thee en water, en gebruik van flip-over & beamer. De bourgondische lunch wordt geserveerd in de boerenkeuken van de herberg: soep, Uylenburger boerenbrood (mais wit en donker bruin), diverse soorten heerlijk beleg, melk, karnemelk, salade en koffie en fruit toe. Als het weer het toelaat kan er in de tuin geluncht worden.

Meerdaagse bijeenkomsten

Onze combinatie van hotel en vergaderlocatie in het groen, met restaurant op het terrein, leent zich uitstekend voor tweedaagse vergaderingen!

Richtprijs 2-daagse arrangement  
p.p. op basis van een 2-persoonskamer € 182,50
Toeslag 1-persoonskamer p.n. € 22,50

Inclusief: 2 dagen gebruik vergaderruimte + recreatieruimte herberg, 1 x logies met ontbijt, 2 x lunch en 1 x diner.

Voor een offerte kunt u ons mailen: herberg@uylenburg.nl

TIP: Begin dag 2 met een prachtige ochtendwandeling, een meditatie in de yurt of yoga op het grasveld!

Weekendarrangement  
p.p. op basis van een 2-persoonskamer € 250,-
Toeslag 1-persoonskamer p.n. € 22,50

Aankomst vrijdag vanaf 14u, vertrek zondag 18u.
Inclusief: gebruik vergaderruimte en recreatieruimte herberg, 2 x logies met ontbijt, 2 x lunch en 2 x diner.

Lunch vergadering

U kunt bij ons terrecht in de lounge van de Herberg voor een prive lunch vergadering. De ruimte is beschikbaar van 11:00 tot 14:00 uur. Desgewenst zorgen wij voor een beamer en/of flipover. De lunch bestaat uit soep, Uylenburger boerenbrood (mais wit en donker bruin), diverse soorten heerlijk beleg, melk, karnemelk, salade en koffie en fruit toe. Prijs in overleg

Check de beschikbaarheid en reserveer

Dit kan per email of telefonisch op 015 2143732.

section seperator

Lunch, borrel & diner?

Lunch en borrel kunnen bij de vergaderruimte of in onze herberg genoten worden, en natuurlijk bij mooi weer in de heemtuin. In de zomermaanden is er de mogelijkheid voor een biologische barbecue in de tuin.

Overnachten op de Uylenburg

Meerdaagse bijeenkomst of komt u van ver?  U kunt, alleen of met een groep, gebruik maken van ons gezellig hotel. Wij hebben al een kamer vanaf € 60,- per nacht.

Vragen?

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.